INTRODUKTION til skalp akupunktur.

skalp akupunktur

Her vises de punkter der bruges, til forskællige behandlinger.

Kinesisk skalp akupunktur er en moderne akupunktur teknik integrerer traditionelle kinesiske nåleplacering metoder med vestlig medicinsk viden om repræsentative områder af hjernebarken. Det har vist sig at være en meget effektiv teknik til behandling af akutte og kroniske sygdomme i centralnervesystemet.

Skalp akupunktur producerer ofte bemærkelsesværdige resultater med blot et par nåle og normalt medfører øjeblikkelig forbedring, nogle gange tager kun flere sekunder til et minut.

HISTORIE

Akupunktur, en terapeutisk teknik Orientalsk Medicin, kan spores tilbage mere end 2500 år. Gennem sin lange historie, har akupunktur udviklet sig som sin egen unikke traditionel medicin. Ved at omfavne ny udviklet viden og teknologi, erhverv fortsætter med at skabe yderligere behandlingsmetoder. Teknikker såsom elektriske og laser akupunktur og endda nye akupunkturpunkter er under udvikling. Vi tror hovedbund akupunktur, der integrerer vestlige medicin med traditionel kinesisk medicin, for at være den mest markante udvikling, at kinesisk akupunktur har gjort i de sidste 60 år.

Skalp akupunktur er en godt researcheden naturvidenskab og inkorporerer omfattende viden om både fortid og nutid. Års klinisk erfaring har bidraget til sine seneste opdagelser og udviklinger, men behandling af lidelser ved indsætning af nåle hovedbunden kan også spores tilbage til tidlige civilisationer. I 100 fvt, den første kinesiske akupunktur tekst, Huang Di Nei Jing (den gule kejser Klassisk for Intern Medicin) beskrev forholdet mellem hjernen og kroppen i fysiologi, patologi, og behandling, da det blev forstået på den tid, og citater af akupunktur behandlinger på hovedet kan findes i hele klassisk kinesisk litteratur.

Implementering af skalp akupunktur, i den traditionelle akupunktur.
Det tog akupunktur praktiserende i Kina omkring 20 år, før de accepterede en central teori, der indarbejdet hjernens funktioner i kinesisk medicin principper. Dr. Jiao Shun-fa, en neurokirurg i Shan Xi provinsen, er den anerkendte grundlægger af kinesisk hovedbund akupunktur. Han systematisk foretog den videnskabelige udforskning og kortlægning af hovedbund korrespondancer startende i 1971. Dr. Jiao tilsammen en moderne forståelse af neuronanatomi og neurofysiologi med traditionelle teknikker til kinesisk akupunktur til at udvikle en radikal nyt værktøj til at påvirke de funktioner i centralnervesystemet.

Dr. Jiao opdagelse blev undersøgt, erkendte og formelt anerkendt af akupunktur erhverv i en national akupunkturB9781416037798100193_f19-04-9781416037798 lærebog, Akupunktur og Moxibustion, i 1977. ti år senere, på den første internationale Akupunktur og Moxibustion konference i Beijing, Kina, hovedbund akupunktur begyndte at vinde international anerkendelse. På det tidspunkt var hovedbund akupunktur primært anvendes til behandling af lammelse og afasi som følge af slagtilfælde.

Siden da har de teknikker og anvendelser af denne videnskab blevet udvidet og standardiseret gennem yderligere forskning og erfaring. Mange undersøgelser af hovedbunden akupunktur har vist positive resultater i behandling af forskellige lidelser i centralnervesystemet. De mest enestående resultater er med lammelse og smertebehandling i meget vanskelige neurologiske lidelser.

EGENSKABER

Skalp akupunktur, undertiden også kaldet hoved akupunktur, er en moderne innovation og udvikling, ligesom enhver ny teknologi og videnskab, forskning, udvikling og klinisk anvendelse af hovedbunden akupunktur har gennemgået en periode med udfordring, fordi den falder uden nogle grundlæggende teorier af kinesisk medicin samt at være et nyt koncept i den vestlige verden.

Som en moderne akupunktur teknik, mange af de særlige behandlinger, fremsat i denne bog er også nye, i hvert fald for et arbejde, der diskuterer vestlige medicinske begreber sammen med kinesiske virksomheder.

Hovedgrupperne inden for skalp akupunktur 
Der er tre nye principper i denne præsentation af hovedbunden akupunktur, dog, som er af central betydning, og der afviger betydeligt fra traditionel kinesisk medicin.

Den første af disse principper er placeringen af hovedbund akupunktur områder baseret på refleks somatotopic system, organiseret på overfladen af hovedbunden i vestlig medicin. Disse vedrører ikke teorien om kanaler i kinesisk medicin og er en i det væsentlige ny type undfangelsen. For det andet, fordi den teknologiske innovation og opfindelse af hovedbunden akupunktur er forholdsvis ny.

Positive resultater kan kun med rimelighed kan opnås ved praktiserende læger, der har studeret det, selv en etableret læge i Kina kan ikke udføre det uden i det mindste at se en demonstration af det. Tredje hovedbund akupunktur består af needling områder ende punkter på kraniet ifølge hjernens neuro-anatomi og neurofysiologi.

I modsætning til traditionelle akupunktur, hvor der indsættes en nål i et enkelt punkt, i hovedbund akupunktur nåle er subkutant indsat i hele sektioner af forskellige zoner. Disse zoner er de specifikke områder, gennem hvilke funktioner i centralnervesystemet, endokrine system, og kanaler transporteres til og fra overfladen af hovedbunden. Fra et vestligt perspektiv, disse zoner svarer til de kortikale områder af cerebrum og cerebellum ansvarlig for centralnervesystemet funktioner såsom motorisk aktivitet, sanseindtryk, syn, tale, hørelse og balance.

Skalp Akupunktur behandling igang.

Her er en behandling igang, patienten ligger roligt, og afventer behandlingen er færdig.

I klinisk praksis er akupunktur behandlinger typisk baseret ikke kun på en systematisk eller stift anvendt systemet, men også på meget individualiserede filosofiske konstruktioner og intuitive indtryk. Den praktiserende læge har en bred mængde af skøn om brug af point og teknikker.

Selv når behandling den samme skade, kan fremgangsmåden til behandling valgt af en praktiserende læge variere væsentligt fra hinanden. Scalp akupunktur, på den anden side, gælder mere af en vestlig medicin tilgang, hvor patienter med samme diagnose som regel får den samme eller meget lignende behandling.

skalp somatotopic system synes at fungere som en miniature sender-modtager i direkte kontakt med centralnervesystemet og endokrine system. Ved at stimulere disse refleks områder, kan akupunktur have direkte indvirkning på hjernebarken, lillehjernen, thalamo-kortikale kredsløb, thalamus, hypothalamus og koglekirtlen.

Hovedbunden unikke neurologiske og endokrine sammensætning gør det til et ideelt ekstern stimulerende vilkår for interne aktiviteter i hjernen. Hovedbund akupunktur behandler og forebygger sygdom gennem den rette indsættelse af nåle i hovedbund områder. Det ledsages af særlige manipulationer at regulere og harmonisere de funktionelle aktiviteter af hjernen og kroppen, samt at genoprette og styrke de funktioner i kroppen, organer og væv.

Skalp akupunktur succes integrerer essensen af gamle kinesiske nåleplacering teknikker med essensen af neurologi i vestlig medicin. Studere dens resultater i klinisk praksis kan også tydeliggør tvetydigheder fundet i praksis neurofysiologi og patologi. Med hensyn til vestlige medicin, bidrager væsentligt til behandling af sygdomme i centralnervesystemet. I komplementær og alternativ medicin, bidrager det nye forståelse til både teori og praksis.

Hovedbund akupunktur kan med held behandle mange problemer i centralnervesystemet såsom lammelse og afasi, for hvilke vestlige medicin har meget lidt at tilbyde.

Virkeområder for skalp akupunktur

Muskelsmerter og tæthed
Angst
Akutte og kroniske smerter af alle slags
Smerter og dysfunktion i bevægeapparatet
Efterbehandling efter operationer
Nervesmerter
Funktionelle lidelser
søvn forstyrrelser
Depression
Neurologiske lidelser
Slag
narkotikamisbrug
Fibromyalgi
Artritis
Ansigtslammelse
Spasticitet
Artritis
Autisme
Efter fødsels skavanker