AcuNova
Er en behandlings metode, der bruges til at lindre smerte, samt til en del alvorlige øjensygdomme, metoden har sit udspring i den viden man har om nervesystemet, den læner sig ikke op af den traditionelle klassisk kinesiske akupunktur, som virker via akupunkturpunkter, de 12 såkaldte meridianer (energibaner) vi har i kroppen.
så påvirker AcuNova i stedet for ens nervesystemet, som påvirkes ved hjælp af reflekspunkter i og omkring led i kroppen. der findes i området omkring ens leddene nogle reflekspunkter, der påvirkes, ved brug af nåle, som så sender signaler til hjernen, og frigør forskellige signal samt hormonstoffer, som giver hjernen besked om at påbegynder en reparation af det aktuelle område. Eftersom måden man sætter nålene på, ved brug af AcuNova metoden, hjælpes kroppen med at få sendt signalere til hjernen, om at et område har brug foracupuncture-gout opmærksomhed, hjernen sender så de hormoner samt andre hjælpe stoffer, til dette område.
Eftersom hjernen, og ens eget hjælpe system, er meget effektivt, vil processen i mange tilfælde være hurtig og effektivt, som følge heraf opnås en meget effektivt og hurtig heling/lindring af disse områder af kroppen.

Hvis der er skade på en nervebane, sender den ikke længer besked, til hjernen, om problemet, man påvirker så denne nervebane, ved at påvirke den et sted, hvor der ikke er en skade, og giver derved hjernen, besked om at der er problemer i dette område, om hjernen ligefrem reparer denne nerve vides ikke, men området får kroppens opmærksomhed, og der vil blive sendt stoffer til at lindre området, så smerten bliver væsentligt reduceret.

Ved første besøg.
Der vil være en indlede samtale, som bruges til at finde ind til problematikken omkring  din smerte, og om der er andre steder på kroppen, hvor der er accupuncture-knee-needles-arthritiset område med smerter, nogle smerter kan opstå som følge af andre smerter, man kan eksempelvis godt have knæ smerter, som påvirker skulderne, ikke fordi de smerter i knæet gå op i skulderen, men fordi du måske ubevist, korrigere kroppen for at undgå knæsmerterne,  og derfor ændre du din krops holdning, og det slider og stresser dette område af kroppen, fordi det bliver brugt forkert.
hvis dette viser sig at dette kan være grunden til din smerte, vil det i mange tilfælde være mere hensigtsmæssigt at få disse smerter væk først, for at se om dette, lindre de andre smerter og til sidst forsvinder, fordi der er rettet op på en uhensigtsmæssig krops holdning, så selv om det er muligt at behandle de smerter der eks er i skulderen, så er dette ikke nødvendigvis, den rette tilgang til problemet.